Direktlänk till inlägg 4 november 2011

Vadfanärdethär?! (Del II)

Av islandstokan - 4 november 2011 14:47

Ni vet det där spejsade schabraket från Hööks? Nu har jag hittat en hjälm som skulle matcha det kalasbra, i sann Tron: Legacy-anda:


 


LAS-XTJ kallas den (givetvis måste något så här häftigt ha ett namn innehållande minst ett X och en helt obegriplig kombination versaler) och är från Globus.


Som om inte ett döhäftigt namn vore nog påstås det även att den har en minnesfunktion. Jepp, ni läste rätt, störtkrukan har ett minne. Eller ja, fodret rättare sagt. Lite väl skrytsamt att påstå att ett material har en minnesfunktion när det antagligen bara rör sig om lite Tempurvadd, tycker jag, men sedan är jag väl inget vidare på marknadsföring...


Det bästa av allt måste nog ändå vara priset, för denna kreation kan bli din för endast 4990 kr! Halleluja vilket kap!


Okej, nu ska jag lätta på sarkasm-pedalen och inte bli för dryg, men allvarligt talat, den ser löjligt ut och jag skulle gärna vilja veta exakt vilka substanser som missbrukas hos Globus designteam.


Vad säger ni? Gillar ni nytänket eller är ni, liksom jag, ett gäng fossiler utan visioner (eller fan av "klassiskt och stilrent" kanske det heter)?

 
 
Mikaela

Mikaela

4 november 2011 17:13

Å jag vill ha!

http://svippostina.blogg.se

 
Linda

Linda

4 november 2011 17:26

Haha ful! Känns mer designad till en jockey? En blandning av slalom och motorcyckelhjälm!
Sv: Ja du, jag har ju också trott att det berott på en lång vila, dålig kondis, stelhet och allmänt dåligt med muskler men ne jag tror faktiskt inte det beror på det, jag kan oftast läsa av Fifa om det är smärta eller lathet, nu tror jag faktiskt det beror på smärta, tyvärr =/ Tack för stödet, det betyder mycket!!

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Linda

Linda

4 november 2011 17:55

Du ang sensation sadeln, såg att du hade schabrak under din, går det? Vad har du för underlägg till din sadel? Jag kommer att ha en grandur vojlock- tror jag den hette?

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Ingen bild

Katta

4 november 2011 22:03

Vi är i Tyskland denna helgen. Men vi kan höras och ta nästa :))

 
Natalie

Natalie

5 november 2011 09:38

Den där skulle jag aldrig sätta på mig ens om jag fick den!

http://mossmoss.blogg.se

 
Elina

Elina

6 november 2011 13:02

Den var ju riktigt ful. Usch, en sån skulle jag inte spendera pengar på..

SV: Festen blev lyckad verkligen :) Det är jobbigt när man vaknar för minsta lilla sak..

Haha är man invalid får dagarna se ut sådär ;)

Ja, det är ett bra beslut speciellt nu när vi hastigt fick avliva den ena katten imorse. :( Så jakten pågår för fullt, jag ska ta tid på mig så jag hittar den rätte katten ;)

http://icelandic.bloggplatsen.se

 
ullis

ullis

6 november 2011 18:43

haha* vilken skit ful hjälm! Vilka grejer der hittar på! Men jag måste säga att det där med platstskyddet för ögonen var ju bra, iblnad kan jag själv sakna de när man galopperar efter någon anna det är lätt att det flyger gruns i ögonen, men för att slippa det problemet skulle jag nog aldrig ta mig en sån där hjälm =)

http://austri.bloggplatsen.se

 
Frida

Frida

6 november 2011 22:40

Nej, den var inte snygg, usch :p Jag triva bra i min mörkblåa som blekts till lila/rosa, fast det är nog dags att köpa en ny nu.

Svar: Nu är det äntligen slut för sista gången, otroligt skönt efter en helg med mycket att göra.

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Elina

Elina

7 november 2011 14:51

SV: Det är väldigt tråkigt att han fick somna in, men det han hade lidit för mycket om vi försökt rädda honom och åkt in på klinik med honom.

Det tror inte jag heller, så jag håller mina ögon öppna efter min drömkatt! :)

Festen blev väldigt lyckad, vilket var tur. Haha, skadad uteliggare lät roligt! Det är absolut helt okej när man är invalid.

http://icelandic.bloggplatsen.se

 
Mikaela

Mikaela

7 november 2011 19:35

Sv; Ja det har det verkligen. Nu är det vansinnigt kul att rida men jag måste verkligen köra 50/50 mellan ridningen och markarbetet - men nu är det ju så lätt att slarva;) Ännu bättre att jag inte behövde åka iväg och jobba nu också!

http://svippostina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av islandstokan - 5 maj 2013 17:41

Om någon råkat missa det så har min blogg flyttat till annan plats, nu finner ni mig här: http://videungens.wordpress.com   Nu uppdaterar jag hyfsat regelbundet så se till att lägga till adressen i er Bloglovin (eller liknande) så missar ni inget...

Av islandstokan - 19 april 2013 20:30

Jag har bestämt mig för att flytta bloggandet till en reklamfri domän, så nu får ni se till att lägga till den här bloggen i er BlogLovin': http://videungens.wordpress.com/ ...

Av islandstokan - 19 april 2013 16:45


Idag var det dags för Rósa att få sommardojor på fötterna (äntligen!), men klantig som jag är hade jag tagit fel på tågtiderna och hann inte ut i tid till hovslagaren skulle komma, så J var snäll och tog in Rósa åt mig. Jag har tur som står i ett sta...

Av islandstokan - 18 april 2013 21:55


Idag har det blåst väldigt friskt. Jag hade planer på att rida men bestämde mig istället för att följa med och titta på när  J (som jag står inackorderad hos) skulle rida för dressyrtränare. Det var intressant att se något annat än islandsridning f...

Av islandstokan - 16 april 2013 20:54


Ovido - Quiz & Flashcards