Direktlänk till inlägg 27 mars 2013

Långledigt

Av islandstokan - 27 mars 2013 16:56

Rósa fick massage och laserbehandling i lördags, men inget speciellt hittades, hon hade några små muskelspänningar bara. Red både igår och idag och kan inte påstå att hon kändes smidigare, men däremot kändes hon både avslappnad och positiv, skötte sig hyfsat vid uppsittningen också. Frågan är om det är behandlingen eller vilan, eller kanske både och, som ligger bakom det?


I morgon åker jag upp till Åland och blir borta en vecka, så Rósa får vila lite till. Sedan är det nya, friska tag. Det känns ändå jättebra att sista ridturen innan ledigheten gick så bra, nu har jag en bra magkänsla och kommer vara taggad och se fram emot nästa pass.


 


Lite, lite har hon börjat fälla också. På tiden!


Natten mot tisdag fick Mymlan äntligen sin kull, så nu bor 4 underbara kattungar i garderoben hemma hos oss. Både mamma katt och bebisarna mår bra, de kom till världen utan några komplikationer och Mymlan återhämtade sig snabbt.


 


Gad påsk allesammans!

 
 
Ida Klausner

Ida Klausner

27 mars 2013 18:35

Skönt när motivationen kommer tillbaka! :) Gud va söta kisseungar!

http://idaklausner.blogg.se

 
Frida

Frida

27 mars 2013 21:00

Hoppas att det var både behandling och vila som gjorde henne lite positivare :) Skönt att sista ridturen gick bra, jag hoppas på samma sak imorgon innan vi åker till Sundsvall på fredag. Känns så mycket bättre då :) Är det birmor igen?

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Nina

Nina" title="http://blogg.se]Nina[/url]" target="_blank">blogg.se]Nina[/url]

29 mars 2013 22:54

Åh vad Rósa är fin! Hon har verkligen superläcker färg.

Vad skönt att det inte var några större "fel" på henne när hon fick massage och laserbehandling. Det måste väl betyda att du rider henne på rätt sätt och att hon inte har ont någonstans. Det är ju kanon!

Hoppas att du får en bra påsk på Åland! Är det mer vår där än här?

Kattungarna är ju för fina! Jag hoppas att du kommer att bombardera bloggen med bilder på dem när de växer upp. Varför inte köra en "veckans kattungar" varje vecka. Det skulle vara jättekul att se hur de växer.

http://stallskogalund. blogg.se

 
Titti

Titti

30 mars 2013 09:24

Åh vad fin hon är!!! Å vad söta kattungar! Små djurbarn är nog det gulligaste som finns :) Ja jag funderar ju på vad man ska göra med fölet sen... Men det är kanske som du säger,man blir knäpp av å fundera...

http://livetpavischan.blogg.se

 
Julia

Julia

30 mars 2013 12:24

Ååh, kattisar!!

http://ohjuliet.blogg.se

 
Linda

Linda

1 april 2013 10:59

Meeen inte visste jag att du hade börjat blogga igen :O guuuud vad kuuul!

http://www.mittangsull.blogg.se

 
ullis

ullis

1 april 2013 18:42

Glad Påsk till dig också!

Hoppas att du får en riktig trevlig vistelse på Åland, inte allt för långt bort =)
Jag gissar på att ni har haft lika fint väder på Åland som vi har haft här i Norrtälje. Så mysigt att du även fått kattungar nu!!! bebisar är alltid lika mysiga att ha !

kram!!!

http://austri.bloggplatsen.se/2013/03/29/9659017-g

 
Frida

Frida

2 april 2013 18:06

Svar: Jo, men han brukar inte det så därför man blir lite fundersam. Men det är linfröoljan han inte ville ha, antagligen häller jag på för mycket eftersom jag bara chansar så ska börja med lite i taget och se hur det går nu när jag är hemma igen :)

Ja, hon är så söt :)

Tack! Vet att det är bäst för honom att få somna in, han var verkligen inte sig själv, men gråten kommer ändå :/ Han fick tugga på lite plastpåse innan vi åkte så han var nog nöjd med det.

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Frida

Frida

4 april 2013 10:34

Svar: Tack! :) Ja, hon vill vara fri, men helst inne tror jag. En riktig innekatt, som tur är :)

Åh, jag har upptäckt ett problem. Jag har ju datorn kopplad till tvn för att min skärm inte fungerar. Jag måste ändra upplösningen så jag ser texten när jag sitter i soffan, blir så litet annars. Men nu har jag upptäckt att jag bara ser halva dina inlägg med den upplösningen så jag får sitta och ändra upplösningen när jag ska läsa hos dig eller svara på någon kommentar, dagens i-landsproblem :)

http://guffiframidfelli.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av islandstokan - 5 maj 2013 17:41

Om någon råkat missa det så har min blogg flyttat till annan plats, nu finner ni mig här: http://videungens.wordpress.com   Nu uppdaterar jag hyfsat regelbundet så se till att lägga till adressen i er Bloglovin (eller liknande) så missar ni inget...

Av islandstokan - 19 april 2013 20:30

Jag har bestämt mig för att flytta bloggandet till en reklamfri domän, så nu får ni se till att lägga till den här bloggen i er BlogLovin': http://videungens.wordpress.com/ ...

Av islandstokan - 19 april 2013 16:45


Idag var det dags för Rósa att få sommardojor på fötterna (äntligen!), men klantig som jag är hade jag tagit fel på tågtiderna och hann inte ut i tid till hovslagaren skulle komma, så J var snäll och tog in Rósa åt mig. Jag har tur som står i ett sta...

Av islandstokan - 18 april 2013 21:55


Idag har det blåst väldigt friskt. Jag hade planer på att rida men bestämde mig istället för att följa med och titta på när  J (som jag står inackorderad hos) skulle rida för dressyrtränare. Det var intressant att se något annat än islandsridning f...

Av islandstokan - 16 april 2013 20:54


Ovido - Quiz & Flashcards