Direktlänk till inlägg 16 november 2011

Heldeppig

Av islandstokan - 16 november 2011 15:48

 

Jag har känt mig riktigt nere den senaste månaden. Sover hela tiden, orkar inte med skolan, orkar inte åka ut och klappa på hästarna och känner mig allmänt less på allt. Är det en vanlig höstdepression? Antagligen. Jag blir så himla trött på allt mörker.


Inte blir det bättre av att ekonomin är körd i botten heller. Kontot ekar tomt.


Det enda positiva just nu är att jag bokat tågbiljetter upp till Stockholm nästa månad så jag får fira jul med familjen på Åland, det känns som att jag verkligen behöver komma bort en stund och umgås med släkt och gamla vänner.


Men jag får en sådan dunderångest av att åka ifrån hästarna. Inte för att det går någon nöd på dem, stallägaren ser ju till dem, men jag saknar dem väldigt mycket och det är ju mina små islandstroll som håller mig flytande.


Nu skrev jag ju bara det här inlägget för att skriva av mig lite, det är väl det man har bloggar till, va? Fattigmans psykologhjälp.

 
 
Linda

Linda

16 november 2011 16:11

Du är inte ensam, jag har verkligen haft mina deppperioder, man vill bara gräva ner sig, usch. För tillfället är det faktiskt ok nu, man börjar väl klättra upp ur graven, fast fattigare än såhär har jag aldrig varit.

Men lugn du, det är säkert bara mörkret som gör dig deppig, många får ett "deppanfall" på hösten, snart kommer du ju kunna rida igen det kanske får dig på fötter! Vad skulle du vilja göra just nu då?

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Mikaela

Mikaela

16 november 2011 17:22

Det är precis det vi är tillför!
Jag brukar passa på att mysa till det för att pigga upp mig själv. Dricka mycket te, tända ljus till frukost och allt möjligt, använda färglada kläder - för att pigga upp lite.

http://svippostina.blogg.se

 
Frida

Frida

16 november 2011 18:52

Jag har också sånna dagar, trött fast man sovit hur länge som helst och inte lust till att göra något. Men snart kommer nog snön och det blir det lite ljusare iaf :)

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Agnetha

Agnetha

16 november 2011 19:09

Haha, jag skrattar ihjäl mig! ;-D "fattigmans psykologhjälp". Så himla roligt. Tack, du bjöd mig på skratt!

Det är skitjobbigt med höstdepp. Kan tänka mig att armen i gips inte gör saken bättre heller. :-( Försök gå ut i solen i morgon, mys med dina ljuuuuvliga katter och ät lite choklad.
*kram*

http://kvarnlycka.blogg.se

 
Janina

Janina

16 november 2011 20:47

Man får vara deppig, speciellt nu.
Jag undviker depressionen med att alltid försöka ha saker att se fram emot. Hittar man på roligheter glömmer man mörkret ;)

http://jannefix.blogspot.com

 
Anna

Anna

16 november 2011 21:30

Jag tror precis som du att tröttheten beror på allt mörker!! Snön är väldigt sen och nu börjar kroppen att "säga ifrån" och vilja ha ljus för att orka med;)

Vad skönt att få åka hem och umgås med släkt och vänner:D Man behöver ladda batterierna!!!

Svar:Jag tyckte att det var dags att någon sydde en reflexhuva nu!! Hi hi!! Kanske något företag får "blodad tand" och börjar tillverka framöver;)

Säger samma sak!! Varför finns det inte fler tyglar MED tygelhakar på!! Det är hur smidigt som helst. På islandsidan har det väl funnits länge??

Mvh Anna & Tabasco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

 
Frida

Frida

16 november 2011 21:41

Svar: Tack :)

Jag har börjar drick brustabletter med massa vitaminer i, och det har faktiskt hjälpt :)

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Frida

Frida

16 november 2011 21:54

Svar: Så lite så :)

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Kerstin

Kerstin

16 november 2011 22:12

Tror många är trötta den här tiden. Skulle kunna dra täcket över huvudet och bara sova jag med... Och visst är bloggandet underbart, man skriver hur man mår och folk piggar antingen upp en eller så märker man att man inte är ensam om att känna på ett visst sätt. :)
Sv: Du har så rätt om latheten och lite feghet också tror jag. Håller med dig ang pessoa betten, trots att jag faktiskt satt på vår shettis det i perioder när han varit lite väl busig med barnen... *rodnar*

http://stallrosen.bloggplatsen.se

 
Elina

Elina

16 november 2011 22:52

Usch, det låter inte bra det där! Har också haft sån period, eller rättare sagt så får jag alltid såna perioder på hösten när mörkret kommer.

Och du, bloggen är ett utmärkt ställe att gnälla av sig lite.

Men vad skönt att få komma iväg en stund, jag skulle också vilja resa iväg nu. Kul att få fira jul med familjen! :)

SV: Haha ja, vi får väl se om hon är visningsmaterial. Jag tror det, och uppfödarna tror det men när hon anländer till Sverige och är inriden ska jag be någon av mina tränare testa henne och se om hon är bra material att visa! :)

http://icelandic.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

17 november 2011 14:55

Svar:Patentet är nog redan taget på huvorna;) Hi hi!! Men tack för tipset:D

Det kan nog även vara vitaminbrist!! Det kommer att bli bättre för dig framöver när det blir ljusare ute:D HÅLL UT EN STUND TILL BARA!!!

Man kan ju verkligen fundera på varför det INTE finns på "vanliga" hästsidan?? Måste ju vara hur smidigt som helst att ha det som i princip standard på tyglarna!!

Mvh Anna & Tabasco:)

http://www.anaby.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

17 november 2011 16:27

Ååååh men gud vad fin header!!!

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Linda

Linda

17 november 2011 18:35

Sv: Men sov då :) Fast det kan ju göra en ännu tröttare, iaf på mig, hur går det med pluggningen? Du gick på komvux va?

Sadeln är otroligt skön, nu förstår jag all din predikan, den är underbar hua, dock glider den ju fram faktiskt, inte lika mycket som de andra men ja, nu har ja köpt en fransk gjord jag med och så får vi hoppas magen försvinner snart ;)

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Mikaela

Mikaela

17 november 2011 20:05

Sv: Det tycker jag du ska göra;) Det är perfekt för mamma har en storlek större än mig och hennes sambo som också rider har samma storlek som mig;)
Vad snyggt med ny header:)

http://svippostina.blogg.se

 
Alexandra

Alexandra

18 november 2011 20:24

Jag vet precis hur du har det! Och pengar jag ju tyvärr en väldigt stor påverkan på oss, de kan få en att må väldigt dåligt!

Skönt att du ska åka hem över jul, man kan behöva få komma hem och ladda upp lite ibland.
Hästarna klarar sig, tänk på dig själv nu i första hand :)

Bloggen är väldigt bra att ha för att skriva av sig på!

http://barefootangel.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av islandstokan - 5 maj 2013 17:41

Om någon råkat missa det så har min blogg flyttat till annan plats, nu finner ni mig här: http://videungens.wordpress.com   Nu uppdaterar jag hyfsat regelbundet så se till att lägga till adressen i er Bloglovin (eller liknande) så missar ni inget...

Av islandstokan - 19 april 2013 20:30

Jag har bestämt mig för att flytta bloggandet till en reklamfri domän, så nu får ni se till att lägga till den här bloggen i er BlogLovin': http://videungens.wordpress.com/ ...

Av islandstokan - 19 april 2013 16:45


Idag var det dags för Rósa att få sommardojor på fötterna (äntligen!), men klantig som jag är hade jag tagit fel på tågtiderna och hann inte ut i tid till hovslagaren skulle komma, så J var snäll och tog in Rósa åt mig. Jag har tur som står i ett sta...

Av islandstokan - 18 april 2013 21:55


Idag har det blåst väldigt friskt. Jag hade planer på att rida men bestämde mig istället för att följa med och titta på när  J (som jag står inackorderad hos) skulle rida för dressyrtränare. Det var intressant att se något annat än islandsridning f...

Av islandstokan - 16 april 2013 20:54


Ovido - Quiz & Flashcards