Direktlänk till inlägg 12 juni 2012

Eitill en månad

Av islandstokan - 12 juni 2012 19:14

Idag fyller Eitill en månad! Den månaden har verkligen gått fort och han har växt riktigt rysligt.

 


Idag var jag ute och klappade lite på honom och Rósa. Jag funderar på om jag inte ska klä in Rósa i eksemtäcke i alla fall nu, det är så fruktansvärt mycket knott och skit. Lite mer jobb för mig, men mycket behagligare för henne, de skyddar ju faktiskt mot annat än knott också.


Nu ska jag i alla fall bänka mig framför True Blood, senaste säsongen drog ju igång i förrgår och det höll jag nästan på att glömma bort! Det blir väl lätt så när man är som jag och följer typ tjugo TV-serier på en gång.

 
 
Alexandra

Alexandra

12 juni 2012 21:54

Han är ju bra fin! Funderade ett tag på om jag skulle slå till, men kom sedan fram till att det nog inte skulle vara så lägligt.
Skönt att han har fått ett hem nu redan :)

http://barefootangel.blogg.se

 
Linda

Linda

13 juni 2012 09:32

Oj har det redan gått en månad?? :O Jisses
Sv: Jasså :) Ja Josefines Herkules hade ockå honom i stammen, se där se där. Haha jag undrar inte jag om de flesta islandshästar är lite släkt med varandra ;)

Jo jag svarar mera nu faktiskt men dock inte på allt, har en skrivit fem kommentarer så varar jag denne men inte på alla :)

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Nina

Nina

13 juni 2012 10:51

Grattis till bokningen av Eitill! Helt suveränt att få honom tingad redan nu. Du tar väl handpenning för säkerhets skull?

Jag har härmat dig med gissa-fölettävling! Kom och var med vettjá!

http://stallskogalund.blogg.se

 
Nina

Nina

14 juni 2012 09:22

Fina, fina Eitill!
Vad använder du för redigeringsprogram till dina bilder? Det var så himla fin ram runt den här bilden :-)

http://stallskogalund.blogg.se

 
ullis

ullis

14 juni 2012 11:53

ja, oj så han växer. Tänk att den redan gått två veckor känns som att han föddes för bara 2 veckor sedan =). Han är allt bra fin han!

http://austri.bloggplatsen.se

 
Natalie

Natalie

14 juni 2012 20:23

Han har verkligen blivit stor och fin! :-) Tänk så fort de växer de små liven.
Ja det kan nog vara skönt för Rósa med eksemtäcke. Insekterna är ju väldigt jobbiga. Det är väl enda fördelen när det blåser, att det inte finns så mycket knott.

http://mossmoss.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av islandstokan - 5 maj 2013 17:41

Om någon råkat missa det så har min blogg flyttat till annan plats, nu finner ni mig här: http://videungens.wordpress.com   Nu uppdaterar jag hyfsat regelbundet så se till att lägga till adressen i er Bloglovin (eller liknande) så missar ni inget...

Av islandstokan - 19 april 2013 20:30

Jag har bestämt mig för att flytta bloggandet till en reklamfri domän, så nu får ni se till att lägga till den här bloggen i er BlogLovin': http://videungens.wordpress.com/ ...

Av islandstokan - 19 april 2013 16:45


Idag var det dags för Rósa att få sommardojor på fötterna (äntligen!), men klantig som jag är hade jag tagit fel på tågtiderna och hann inte ut i tid till hovslagaren skulle komma, så J var snäll och tog in Rósa åt mig. Jag har tur som står i ett sta...

Av islandstokan - 18 april 2013 21:55


Idag har det blåst väldigt friskt. Jag hade planer på att rida men bestämde mig istället för att följa med och titta på när  J (som jag står inackorderad hos) skulle rida för dressyrtränare. Det var intressant att se något annat än islandsridning f...

Av islandstokan - 16 april 2013 20:54


Ovido - Quiz & Flashcards