Direktlänk till inlägg 18 maj 2012

Hagbus

Av islandstokan - 18 maj 2012 20:17

Idag när vädret var så vackert passade jag på att filma liter mer när jag var ute i hagen och hälsade på mor och son. Rósa vet vad som är på gång så fort jag tar upp telefonen och ska filma, då börjar hon visa upp sig och bli lite småtokig. Eitill hänger på av bara farten, skitkul att det händer något, liksom!

(Jag glömde ta bort ljudet och eftersom det bara är en massa vindbrus gör ni bäst i att ta bort det själva när ni tittar).

 
 
Frida

Frida

18 maj 2012 21:13

Vilken fin hage dom har :) Vad det lite tölt man såg från Rósa när de springer från fuxen? Och gulligt det var när Eitill sprang om och Rósa bockade efter :)

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Frida

Frida

18 maj 2012 21:26

Svar: Det hade jag verkligen inte, hann knappt tänka på annat än korv :p Bara jag får träna lite så...

Det är verkligen bra att han visar så tydligt, men även om han har lite ont går det nog bra att komma upp om vi får ta det lugnt hoppas jag för han älskar ju att få komma ut i skogen. Men jag hoppas det går över snart ändå.

Såg väldigt mysigt ut. Guffi har rinnande vatten precis utanför hagen, men det är ganska gojsigt vatten så det vill dom nog inte drick ändå. Det får vi hoppas, och massa filmer på den :) Vad synd, du verkar missa de där bästa stunderna när du borde filma :)

http://guffiframidfelli.blogg.se

 
Jossan

Jossan

18 maj 2012 23:07

Sv: behöver du inte!? Gud så skönt! Vi muckade ännu mer idag och det slutade med 4 blåsor på händerna... Ändå hade jag handskar. Usch! :(

http://Semtegensis.blogg.se

 
Jenny

Jenny

18 maj 2012 23:21

så söt han e å så fin rosa e :D
SV: Ja m Belli (skimmlen) fick ja lirka m rätt mycke med men sen gick d bra =D
Skuggi klampade över som han inte gjort nåt annat han följer med mig på alla saker å upptåg man gör med han å d e super skönt =D
Men har inte vunnit Bellis förtroende till 100% än men 80% i allafall så snart e vi i mål =D

http://Backaskog.blogg.se

 
Nina

Nina

18 maj 2012 23:46

Åååh vad de är fina dina pållar!! Det är hur gulligt som helst med en skäckmamma med ett skäckföl vid sidan. Blir lite avis, faktiskt :-)

http://stallskogalund.blogg.se

 
Karin Damberg

Karin Damberg

18 maj 2012 23:48

Härlig film på dina fina! Det är ju så mysigt med föl...

SV: Jaa det kommer nog bli lite uppdateringar om vilka hingstar jag funderar på. Skulle vilja se om man hittar några spännande BLUP-hingstar med... =)

Jaa han är en himla trevlig liten pojke. Han kommer bli en kanonbra skogsmulle till min mamma sen. Hon gillar när de är lugna. =)
Jag vill gärna ha lite mer fart, det ska vara lite att jobba med. Sedan är det ju skönt om det inte bara är bråk, men det är ju lite kul när det händer lite. =) Fast man vet ju inte, det kanske blir en massa fart i honom sedan när vi väl rider in honom och han får komma ut med de andra hästarna.
Nä jag är inte heller någon tävlingsmänniska. Men det känns läskigt att det går så fort. När vi köpte vår första islandshäst -94 så räknades han som en ganska stor islandshäst, den hästen var kanske 134-135 i mankhöjd. Idag räknas en islänning som är 134-135 som en liten häst... När de är 138-140 är de normal stora och är de uppåt 150 är de stora... Helt galet!

http://lilldamberg.wordpress.com

 
Titti

Titti

19 maj 2012 08:01

Å vad fina :D Vilka härliga hästar du har!!
SV: Jag har bara provat bomlös i form Diddidyna och den gillade jag inte alls. Har kollat på sensation faktiskt och den ser intressant ut. Jag vill ju ha den där nära kontakten jag får i equipe sadeln jag har på B.Den är urhärlig och värd varenda krona så det känns inte som om jag lägger den på Hraffe i första taget,ifall han skulle få spader ;) Han kan säkert ändå inte ha den :)

http://livetpavischan.blogg.se

 
Julia

Julia

19 maj 2012 10:00

Så fina.

Sv: Okej, intressant att höra dina erfarenheter. M funkar som sagt suveränt på novat, men hon blir mer och mer häst nu ^^ Peewee har jag ingen erfarenhet av, men har läst lite om det.

Jag har inte ens koll på hur lång tid det tar från Alingsås till herrljunga :p Det blir nog inte åt fel håll, bara att åka ut på dn liten utflykt! :)

http://ohjuliet.blogg.se

 
Natalie

Natalie

19 maj 2012 11:36

Roligt att Rósa tycker om att busa lite hon också! Då vet du att du har en lycklig häst! :-)
De är jättesöta båda två! Tycker det är så fantastiskt med föl hur de bara kan allting redan när de föds!

SV: Just nu är hästarna hos Jennys föräldrar, och de andra hagarna vi får tillgång till är genom bekanta och bekantas bekanta typ... ;-)
Ja han lastar sig själv nu, jag går aldrig med honom in utan möter honom därinne efter att jag stängt bommen bakom honom. Jätteskönt!

Det finns väl massa billiga tömkörningsgjordar, tror inte det spelar så stor roll vad du har. :-)

Åh så roligt, den teckningen vill jag se!

http://mossmoss.blogg.se

 
Ida Klausner

Ida Klausner

19 maj 2012 15:00

Åh så fint! :)

http://idaklausner.blogg.se

 
Linda

Linda

19 maj 2012 17:37

Men är de nå fel på min dator? Ser ingen film på någons blogg :(

Sv: Ja Landsmót vore ju häftigt, huuuh!

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Linda

Linda

19 maj 2012 17:39

Sv: Ja att tölta nerför är kanon! :D Det har verkligen gjort resultat för farten i tölten.

Hehe njaa jag törs inte visa na, hehe vet inte om det är så mycket att visa för tillfället ^^ Fast ja hon har ju fin kropp nu

http://www.mittangsull.blogg.se

 
Linda

Linda

19 maj 2012 17:47

Sv: Ja Strakur är ju fin :) Speciell färg! Han står inte långt ifrån mig för tillfället hehe.

http://www.mittangsull.blogg.se

 
emma

emma

19 maj 2012 18:31

hej jättefin blogg!! gud vilken söt fölis, har med en liten hemma :) jag vill gärna följa din blogg, gillar den verkligen :) men du en fråga, vart gjorde du den headerbilden? den var jättefin :)

http://emsisworld

islandstokan

21 maj 2012 11:49

Tack så mycket! Nu kan jag tyvärr inte svara i din blogg eftersom länken är bruten, men jag hoppas du läser det här ändå.
Headern har jag gjort i Photoshop :)

 
Clara och Arsól

Clara och Arsól

20 maj 2012 13:01

åh så härligt det ser ut!

http://tvistirni.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av islandstokan - 5 maj 2013 17:41

Om någon råkat missa det så har min blogg flyttat till annan plats, nu finner ni mig här: http://videungens.wordpress.com   Nu uppdaterar jag hyfsat regelbundet så se till att lägga till adressen i er Bloglovin (eller liknande) så missar ni inget...

Av islandstokan - 19 april 2013 20:30

Jag har bestämt mig för att flytta bloggandet till en reklamfri domän, så nu får ni se till att lägga till den här bloggen i er BlogLovin': http://videungens.wordpress.com/ ...

Av islandstokan - 19 april 2013 16:45


Idag var det dags för Rósa att få sommardojor på fötterna (äntligen!), men klantig som jag är hade jag tagit fel på tågtiderna och hann inte ut i tid till hovslagaren skulle komma, så J var snäll och tog in Rósa åt mig. Jag har tur som står i ett sta...

Av islandstokan - 18 april 2013 21:55


Idag har det blåst väldigt friskt. Jag hade planer på att rida men bestämde mig istället för att följa med och titta på när  J (som jag står inackorderad hos) skulle rida för dressyrtränare. Det var intressant att se något annat än islandsridning f...

Av islandstokan - 16 april 2013 20:54


Ovido - Quiz & Flashcards